Julefrokost 2013:1

Julefrokost 2013

Søndag den 1. december mødtes vi på Virkedal til den årlige julefrokost. I år var vi 34 glade medlemmer, der kom med et rigt udvalg af lækre retter. Det er virkelig en succes, for alle gør sig umage og tryller specialiteterne frem, bl.a. variationer over temaet sild.

Efter diverse retter blev der serveret risalamande, hvori gemte sig flere mandler. De havde nu "gemt" sig godt, så al risalamanden blev spist op (Næsten).

Så blev der gået om juletræet, og som vi plejer afsluttedes dette ved at "kæden" under afsyngelse af "Nu 'r det jul igen" småløb rundt i hele huset. Normalt under ledelse af Preben, men da han havde valgt en anden fest, tog Gurli førertrøjen på.

Ved det efterfølgende kaffebord med småkager blev der delt julegaver ud. Fantasien er stor hos de deltagende medlemmer. Nogle gaver er købte, medens andre er "hjemmelavede", hvilket jo nok giver dem en særlig sjæl.

Numrene ved det traditionelle lotteri blev råbt op af Finn, medens Gurli og Benny løb i fast rutefart med gevinsterne.

Vi skal heller ikke glemme, at formanden ønskede Inger Sode tillykke ned 75-års fødselsdagen den efterfølgende dag. Samtidig beklagede han, at begivenheden ikke havde været nævnt i det sidste nummer af Klippeøen, hvilket som bekendt ellers er sædvane.

Næste gang vi mødes, skal vi have brændt lidt af julefedtet af ved den årlige bowlingdyst.

En rigtig dejlig eftermiddag med glade mennesker og god julestemning. 

Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982